Öppet hus

ÖPPET HUS på Vikingen lördag den 29 dec kl 10-14


 

Hos oss ses och uppmärksammas varje enskilt barn

Välkomna till öppet hus på Förskolan Vikingen, där ni får veta lite mer om vår verksamhet och vad det innebär att vara en del av Vallentunas bästa förskola. Det kommer att arrangeras aktiviteter för barnen, det kommer en hemlig gäst och så bjuder vi på god hemlagad soppa från vårt eget kök.


Tid: lördag 29 dec, kl. 10:00-14:00

Plats: Sundby 75, 186 70 Brottby


Vi är en liten förskola i lantlig miljö. Vi finns i natursköna Sundby i Brottby med plats för 25 barn. Hos oss står barnens lärande i centrum under ledning av kvalificerad och motiverad personal. På Vikingen vill vi ge barnen den bästa grunden för ett livslångt lärande genom en trygg och rolig verksamhet där meningsfull lek, utforskande och barnets tro till den egna förmågan är i fokus. Vi har hög personaltäthet och engagerad personal i en lugn och trygg miljö. Dessutom har vi egen kock som lagar supergod mat varje dag!


Vikingen är ett föräldrakooperativ, vilket innebär större möjligheter att påverka samt förstås också ansvar att engagera sig i barnets förskola. Tillsammans arbetar vi mot samma mål: att skapa en utvecklande, trygg och rolig verksamhet som lockar fram barnens inneboende vilja till att utforska och erövra kunskap.


Under Öppet hus kommer ni även få del av rapporten från den årliga kvalitetsenkäten som genomförs bland alla förskolor, samt protokollet från kommunens verksamhetstillsyn - som beskriver hur verksamhet och rutiner fungerar i förhållande till barnens utveckling. Två dokument som klart visar att Vikingen är Vallentunas bästa förskola.


Välkomna!Vänliga hälsningar,

Vikingens Styrelse och Förskolechef


Stefan Hladisch, styrelsens ordförande, ordforande@vikingen.nu eller tfn: 070-4203353

Lisen Sundh 072-7066160

Natalia Angrén, förskolechef, tel. 08-512 413 64


TELEFON:  08-512 413 64

E-POST:  personal@vikingen.nu

Copyright © 2017 Föraldrakooperativet Vikingen Ekonomisk Förening.

Om du vill ställa ditt barn i kö för en plats på Vikingens förskola gör du det på Vallentuna kommuns skolvalssida.